Märken

Inspirerande urval av märken

Hos Noella Fashion hittar du ett stort urval med populära och välkända brands, som designar allt inom kläder, skor och accessoarer. Vi sätter stor ära i att handplocka noga utvalda märken till dig. Därför kan vi i vårt urval erbjuda bland annat Moves by Minimum, Mirella, Tiffany och Noella, som är vårt eget märke. Vi har stort fokus på att bara erbjuda ett urval av välkända märken, som vi kan vara säkra på är i topp inom både design- och kvalitet. Bland våra favoritmärken vill vi nämna Moves, som designar snygga kjolar till våren, vackra sommarklänningar, vinterjackor och de rätta toppar och blusar till varje modern garderob.

Vårt eget märke Noella är vårt helt egna märke. Noella designar varje år sex inspirerande kollektioner, baserade på tidens senaste trender bland modekläder till flickor och kvinnor. Det är viktigt att Noellas team med designer konstant har fingret på pulsen med vad som händer ute i marknaden, så att vi kan erbjuda dagens moderna flickor och kvinnor möjligheten att pryda deras garderob med elegant och nutida modekläder. Noella designar allt från festklänningar till crossover väskor och inspirerande blusar. Oavsett om du letar efter en kimono, vinterjacka eller maxikjol, så har du kommit helt rätt. Gå på upptäckt i vårt fina urval av märken och bli inspirerad.

Hög kvalitet och vacker design Alla våra noga utvalda brands designar kollektioner i hög kvalitet med vackra detaljer, präglad av feminina looks. Vi arbetar hela tiden på att utöka vår nuvarande portfölj med fashion brands, så att vi kan ge dig möjligheten att pryda din garderob, oavsett vilken stil du tycker bäst om. Vi hoppas att du kan bli inspirerad av våra urval här på www.noellafashion.se – tänk på att vår kundtjänst alltid är redo att hjälpa dig, om du har frågor eller behöver någon annan hjälp.