Pälsjackor

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Pälsjackor till kvinnor

Pälsjackan är en must-have i varje kvinnas garderob, och det är av goda skäl tycker vi. Hos Noella Fashion älskar vi snygga, moderna och stilfulla jackor, och pälsjackan hör absolut in i den kategorin. Dessutom är pälsjackan bekväm och tidlös och du kan därför tryggt investera i en pälsjacka, eftersom du då är säker på att den aldrig blir omodern. Pälsjackan har tidigare tillhört det äldre segmentet med stor plånbok, men i dag finns jackan i många olika modeller – och prisklasser – och därmed är du säker på att du kan hitta en pälsjacka som passar till dig och din stil. Hos Noella har vi samlat ett stort urval av pälsjackor till kvinnor, som är trendiga för alla åldersgrupper, och vi är säkra på att du kan hitta ditt perfekta match i vårt sortiment – avgör själv!

Faux pälsjackor

En pälsjacka behöver inte vara äkta för att vara fantastisk – det är vi många som kan bekräfta. Hos Noella Fashion älskar vi den konstgjorda pälsjackan, eftersom den liknar och känns precis som den äkta modellen. Därför har vi samlat ett utsökt urval av konstgjorda pälsjackor, som är så läckra och mjuka att det kan vara svårt att tro att de inte är helt äkta. Våra konstgjorda pälsjackor – som också går under namnet faux fur – är dessutom ett billigare alternativ till den äkta pälsen, och samtidigt är det också ett djurvänligt alternativ. Därför kan du bära din faux fur med gott samvete och fortfarande utstråla glamour – och det älskar vi.

Hos Noella Fashion gör vi mycket för att följa de moderna trenderna, och därför hittar du ett utsökt urval av konstgjorda pälsjackor från vårt eget brand Noella. I vårt sortiment hittar du de allra läckraste faux fur jackorna, eftersom våra styles tillverkas av noga utvalda konstpälser av högsta kvalitet. Det kan både ses och märkas på våra jackor, som är varma och mjuka. Våra faux fur jackor har en exklusivt look med feminin finish, som gör det lätt att kombinera en mängd olika outfits. Jackorna har dessutom en bra passform, som gör dem mycket eleganta på samma gång som de vackert framhäver den kvinnliga figuren. Jackorna kommer dessutom med både höga och låga kragar samt i olika längder så det är upp till dig att bestämma vilken jacka som passar din stil.

Vårt urval av oäkta pälsjackor - eller faux fur – utmärks av olika och moderiktiga färger, så oavsett om du väljer en grå eller svart pälsjacka har vi säkert ett perfekt match till dig i vårt sortiment. Den konstgjorda pälsjackan är varm, men inte lika varm som den äkta pälsjackan, som gör den perfekt till det svenska klimatet, där du kan bära den på våren, hösten och på vintern - hos Noella älskar vi jackor som kan bäras hela året runt.

Äkta pälsjackor

Den äkta pälsjackan är ett klädesplagg som aldrig blir omodern, och det är bara en av anledningarna till att vi älskar jackan hos Noella och anser att alla kvinnor förtjänar att äga åtminstone en äkta pälsjacka under deras liv. Fördelen med pälsjackan är att den kommer i en mängd olika designs, som färger, och därför finns det en jacka till varje stil och garderob. Du kan bland annat välja bland svarta och grå pälsjackor, som passar till alla styles i din garderob, eller också kan du gå med det färgstarka valet som gör att du utmärker dig från mängden. Oavsett vilken pälsjacka du väljer, kan du vara säker på att den kommer att klä dig, och du kommer att dra till dig beundande blickar på gatan.

Den äkta pälsjackan är så mjuk att det kan vara svårt att tro, och den omfamnar kroppen med välbehag och intensiv mjukhet. Det är säkert därför att man inte kan gå på gatan eller besöka de sociala media utan att det finns bilder framme. Pälsjackan är dessutom helt perfekt i den kalla vinterkylan, eftersom den håller dig varm samtidigt som den framhäver din feminina sida tack vare det fina design. En äkta pälsjacka är en investering som du inte kommer att ångra, eftersom den är tidlös och modern på en och samma gång.

Justering och skötsel av pälsjackor

En päls gjord av konstmaterial har normalt ett speciellt behov om tvätt och skötsel. Undersök därför tvättråden noga i en oäkta pälsjacka. Några faux fur kan tvättas, medan andra ska kemtvättas. Normalt är det lättare att hålla en konstpäls fin, eftersom den inte är lika krävande som en äkta pälsjacka. Bland annat behöver den inte förvaras kyligt. Om du vill hålla din pälsjacka fin, är det en bra idé att hänga den på en hängare och hålla den ren.

I vårt urval hittar du faux fur jackor till alla årstider och du kan dessutom välja bland många olika modeller och färger. Oavsett vilket humör du är i, garanterar vi att vi har helt rätt pälsjacka till dig. Titta i vårt urval av läckra pälsjackor och bli inspirerad och förförd av alla valmöjligheterna. Men passa på – när du först har rört vid en läcker konstpäls, kommer du aldrig att släppa den igen. Mycket nöje!