Byxor

  1. 01
  2. 02

Byxor till kvinnor i stilrent design

Om du vill skapa din helt egen stil, ska du ha ett par byxor. Jeans är det traditionella valet bland många, så det finns stora möjligheter för att utmärka dig genom att välja en annan typ av dambyxor. Här på sidan kan du hitta vårt fina urval av byxor. Vi försöker att ge dig ett brett urval, så det ska finnas något till alla smaker. Det innebär också att vi har försökt att skapa variation i färger, material och snitt.


Skapa din egen look med tygbyxor

Tygbyxor kan vara en tacksam förändring från traditionella jeans, och det finns massor med unika stylings möjligheter när du byter ut denim med tyg. Byxor i tyg är lätt att känna sig avslappnad i, men de kan också enkelt stylas till att ge ett mera sofistikerat look.

Om du gärna vill få en sofistikerad look med dina byxor, rekommenderar vi att du kombinerar dem med en läcker blus och en snygg blazer. Det kommer att skapa en look, som passar perfekt till en dag på kontoret. Om du däremot vill ha en mera sporty look, så kan tygbyxor fungera riktigt fint i kombination med en häftig topp och kanske en Dette vil tilsammen skabe et look, som passer perfekt til en dag på kontoret. Hvis du omvendt ønsker et mere sporty look, så kan stofbukser fungere rigtig fint sammen med en fed top og måske en cardigan - sedan kan du alltid styla med accessoarer efter eget önskemål.


Hitta din personliga stil

Jeans kan likna varandra ganska mycket. Men när du tittar på andra typer av byxor, är det mycket större variation. Här på sidan kan du hitta ett brett urval av olika dambyxor, där det både är variation i material, snitt, färger och mycket mera. Det ger ett brett urval där det finns stora möjligheter att hitta din egen personliga stil.

Hos Noella försöker vi att följa en stilren linje. Därmed passar våra byxor i de flesta looks, och kan vara med till att framhäva ett specifikt drag på stilen. Våra byxor kan till exempel användas tillsammans med en bomber- eller armyjacka för att skapa en rå look, medan samma byxor också kan vara feminina om de bärs tillsammans med en snygg tunika och ett par feminina vardagsskor.


När du beställer hos Noella

Hos Noella försöker vi alltid att leverera alla beställningar inom 1-2 dagar, för att ge dig den bästa köpupplevelsen. Våra byxor är av högsta kvalitet, och vi fokuserar på att de ska ha en så bra passform som möjligt. Om du vill vara helt säker på att passformen är i topp, kan du söka efter ett par byxor med strech.