Kimono

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Vad är en kimono, och var kommer de från?

Kimonon kommer ursprungligen från Japan, men genom de senaste åren har den fått en mera permanent plats i de danska garderoberna. Våra kimono är blivit ett populärt val hos många, eftersom den är mycket lätt att styla. En kimono påminner i utseende om en cardigan, men den har också element som kommer från bland annat blazers och jackor. Det ger otroligt många möjligheter för att kombinera den med de andra klädesplaggen, beroende på vilket look man vill ha.

Till vardag eller fest?

En kimono är ett fantastiskt klädesplagg som borde vara en viktig del av varje garderob. Det kan bäras av kvinnor med alla kroppstyper och dessutom kan den bäras hela året runt. Kimonon har ett snyggt snitt, som betyder att den slankar, eftersom den skapar en snygg silhuett omkring kroppen. Kimonon kan bäras året runt, eftersom den kan användas till de allra flesta klädesplagg. Därmed kan en kimono både användas för att styla byxor, kjolar, klänningar, shorts och mycket mera beroende på tycke och smak.

En kimono är ett klädesplagg som är extra bekvämt att bära. Därför är den också en av favoriterna i garderoben. En kimono har normalt en T-form och är utrustad med ett band i midjan. Därmed förstärks de feminina formerna genom att man kan knyta en knut på bandet. Om man vill ha ett annat look, men man också låta kimono jackan vara öppen, vilket ger en mera bohemisk look, som tilltalar många modemedvetna kvinnor.

Kort eller lång kimono?

Kimono finns i många olika längder, vilket ger flera möjligheter till styling. Det kan vara svårt att välja om man väljer en lång kimono eller en kort kimono, men de har båda deras egna fördelar.

En lång kimono är fantastisk, om du vill få din silhuett till att verka slank och lång. Det är snyggt för de flesta kroppstyper, men man bör välja lite försiktigt med långa kimono om man är låg, eftersom det annars kan verka som att man blir helt borta i kläderna och lager. Därmed är en kortare kimono perfekt om man inte är så hög.

Lyckligtvis finns det många mellanlånga kimonos som kan bäras av alla. De har många av de goda egenskaperna från helt långa kimonos, men samtidigt behöver man inte bekymra sig om din kimono är för våldsam.

Kimono jackor

En kimono jacka har blivit en viktig del av varje feminin garderob. Du kan bära en kimono jacka för att piffa upp din outfit, oavsett om du bär en vanlig t-shirt eller en topp under. På sommaren eller de varmare dagarna på våren är det också många som väljer att bära deras kimono som en jacka. Det är därför klart att man kan styla sin kimono på en mängd olika sätt, vilket ger dig möjligheten att skapa din egen personliga stil. Vi tycker också att det är läckert att ha ting i garderoben som kan bäras på olika sätt – därför är kimono en av våra favoritkategorier.

En kimono med ett snyggt mönster är perfekt till vardagen, där man gärna vill klä sig intressant och då kan man välja en kimono i ett elegant mönster till festen. Se vårt stora urval av kimonos online, och hitta precis den kimono jackan som passar till dig. Du kan också prova våra kimono jacka i verkligheten hos en av våra återförsäljare.

Kimono klänningar

Kimono klänningar är en av våra stora trender. Vi ser en mängd trendsettere bära deras kimono som klänning med stängd spännbälte och det ser superstylish ut. Naturligtvis finns det många olika sätt att styla en kimono klänning på, även om den är stängd. Du kan styla en kimono med ett par häftiga vita sneakers eller ett par svarta stövlar. En kimono klänning kan också bäras öppen och om kimono klänningen är med mönster kan den till exempel bäras med en vit t-shirt eller något liknande.

Just nu ser vi många kimono klänningar med en kort version och ett elegant look. Därför kan du bära en kimono klänning oavsett om du är till en kort eller lång version. Hos Noella Fashion har vi ett stort urval av kimono klänningar i världens alla modeller, däribland kimono med mönster, kimono utan mönster, korta kimonos, långa kimonos, kimono i många olika färger, kimono till fest, kimono till vardag, kimono med ränder, kimono utan ränder och många andra. Gå på upptäcksfärd i vårt urval av kimono och bli inspirerad!