Stickat

  1. 01
  2. 02
  3. 03

Håll dig varm och stilren med en stickad modell

När man tänker på mode och den moderna looken, är det nog inte stickade jumprar som är det första män tänker på. Det är något som i många år har varit något till farmor och mormor och deras barnbarn, något som är lite tokigt. Men det är dåtiden, eftersom stickade kläder under de senaste åren har fått en stor comeback. Det är stilrent, modernt och snyggt.

Oavsett vart du tittar, så ser du unga människor i stickat, som passar perfekt till deras outfit. Snygga och eleganta stickade blusar har blivit något som de unga har tagit till sig.

Stickat är ett mycket mångsidigt klädesplagg, eftersom de kan användas till både eleganta tillfällen men också när det gäller att koppla av ordentligt. De har alltid varit en del av avkoppling och stilla, så det är ingen mening med att ändra på det. Under 90-talet gick stickade tröjor från att vara en del av hippie-stilen och till att idag bli något som man kan kombinera med ett par snygga jeans. En ny stil var född och det märker vi också i dag. Förutom att vara snygg och moderätt, så är en stickad tröja också härligt varm, så det är den perfekta accessoaren om man är lite skeptisk till vädret utanför.


Den rätta stickade modellen till henne

Som modern kvinna 2018 är det viktigt att man kan sätta ihop sin outfit, så det alltid ser knivskarpt ut. Därför ska det vara en fin balans mellan det eleganta och det avslappnade. Noella Fashion har alltid ett brett urval med läckra stickade tröjor, som passar till alla situationer och stilar. En modern stickad tröja är perfekt till att bära över en söt topp och ett par snygga jeans. Det är feminint och avslappnat, men samtidigt är det ingen tvekan om att det är senaste modet.

En snygg stickad modell fungerar bra till både vardag och till fest, om det är det man letar efter, för att kombinera med det rätta tillbehöret. Titta därför runt i vårt stora urval och bli inspirerad, så du kan komplettera din look med en söt stickad modell. På det viset följer du modet och håller dig härligt varm. Oavsett om den ska vara kort eller lång, med rullkrage eller stor halsöppning, så har vi hos Noella Fashion precis det som du går och letar efter.