Västar

  1. 01
  2. 02

Shoppa västar hos Noella

Man kan ofta se att nya trender har många retro-referencer, och just nu är det speciellt 70-talet som inspirerar trenderna. Speciellt en trend, som är inspirerad av 70-talet, har haft stort genombrott i Spring2020-kollektionerna, nämligen den stickade västen. Den ärmlösa stickade västen finns hos de stora varumärken som Ganni och har varit ett extra stort fokuspunkt för influencers under våren 2020. Västen som är inspirerad av det glada 70-talet är alltså här igen, och vi älskar den. Hos Noella har vi därför designat våra egna stickade västar och på samma gång förnyat oss och designat vår Viksa kollektion av västar i samma stil. Västen är precis en av vårets hetaste trender och hos Noella är vi helt tokiga med hur mycket den kan göra vid en outfit och hur många olika sätt man kan styla sin look på med västen. Om du vill ha en business look, en retro-inspirerad look eller om du bara vill piffa upp en outfit, är västen helt ovärderlig i vårgarderoben och den kan ge varje outfit ett extra piff. Stickade västen är en trend, som är så fin i uttrycket och som är helt perfekt till vårens snygga klänningar, skjortor och till jeans. Västarna kan stylas på en stilren och avslappnad sätt, men de kan också stylas på ett mera feminint sätt och vara lättare i uttrycket. Stickade västarna kan också bäras över en fin, vit skjorta som är lätt oversized och med ett par läckra blå jeans till, kombinerat med ett par chunky sneakers och en cool väska i skinn. Stickade västarna kan också stylas med en fin skjortklänning eller en klänning som också är lätt oversized, för ett lite mera feminint och fint uttryck. För ett fint uttryck, utan att det behöver vara en klänning, kan de stickade västarna stylas med en feminin faconsydd skjorta med stor krage och några ljusa åtsittande jeans. Du kan styla västen med mönstrade skjortor, den kan stylas över ett matchande mönster set med byxor och skjorta, för att ge lite extra. Det är alltså bara fantasin som sätter gränser för hur du kan styla de fina stickade västarna, eller om du är mera till rutor och färger, Viksa Västen.

Shoppa 2020 års populäraste trend

Hos Noella har vi nämligen också den fina Viksa västen, som finns i alla vårens vackra färger och med rutigt mönster. Den är perfekt till vårens kalla dagar, över en stickad jumper och till en kjol eller ett par jeans med sneakers eller stövlar. De är lillasystern till våra populära Viksa jacka-kollektion. Därför ska Noella naturligtvis också ha Viksa västen till våren.

Så om du älskar väst-trenden, precis som oss, och behöver lite tillskott till garderoben som kan piffa upp varje outfit, och ge ett stilrent uttryck, så kolla in Noellas sortiment med stickade västar och Viksa västen.
Hos Noella har vi ett stort urval av både stickade västar och de populära Viksa västen i rutigt mönster, kombinerat med vackra färger. Shoppa Stickade Västar och Viksa västen hos Noella Fashion. Det är gratis frakt vid köp för över 1.000 kr, och leverans på bara 1 – 3 vardagar.