Om oss

Noella Fashion är en internationell fast-fashion online webbshop. Vi ger flickor och kvinnor möjligheten att pryda deras garderob med eleganta och moderna kläder, skor och accessoarer från vårt eget märke Noella samt en mängd andra noga utvalda märken. Sedan 2016 har vårt mål varit att erbjuda de nyaste trenderna på marknaden, och vi är alltid på framkanten med det senaste modet.

Förutom vårt eget märke Noella har vi en väsk- och tillbehörsserie i märket Noella Fashion, som exklusivt designar och erbjuder några av marknadens senaste trender bland väskor i både äkta läder och konstläder, samt sneakers och stövlar inspirerade av tidens senaste tendenser.

Vårt eget märke Noella är i designen inspirerat av den skandinaviska minimalismen, dock utan att begränsa sig. Noella designar årligen sex stycken ready to wear kollektioner, varav två av kollektionerna är huvudkollektioner, som säljs på förhand halvårsvis, samt fyra mindre kollektioner, som säljs med express. Vårt designteam tar omedelbart action när de spottar ett must-have i säsongen. Just nu är Noella representerat i omkring 100 noga utvalda retail butiker omkring i Sverige, Danmark, Norge, Holland och på Färöarna.

Vårt mål är enkelt: Vi vill tillgodose ett behov hos stilmedvetna flickor och kvinnor runt hela Europa om fast-fashion till value-for-money priser.

Vi erbjuder våra kunder online:

  • Nyheter varje vecka
  • Livechat
  • Säker betalning
  • 30 dagars returrätt och byte
  • Snabb leverans 1-4 dagar