Personuppgifter

Nyhetsbrev

När du registrerar dig för att få nyhetsbrev från Noellafashion (nedan kallad Noella), ger du tillåtelse till att Noella får skicka e-mails till dig.

När du uppger din e-mail adress, accepterar du att ta emot:

 • E-mails med nyheter/drops, erbjudanden, kampanjer, tävlingar, inbjudningar och rabattkoder.
 • E-mail, skräddarsydda till dig, som t.ex. födelsedagshälsningar, påminnelser om en oavslutad inköpskorg, personliga rabatter och rekommendationer.
 •  

  Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev och våra rabatter. Du kan enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken för avregistrering som finns längst ner på alla våra e-mail, eller genom att bara skriva till oss på info@noellafashion.com

  Dina uppgifter

  Noella sparar de uppgifter som du lämnar, när du registrerar dig, uppdaterar din profil och registrerar dig till vårt nyhetsbrev. På samma gång registrerar Noella uppgifter om dina köp. Köphistorian används för att kunna informera dig om relevanta varor och för att målrikta vår annoncering på Facebook och Google. Uppgifterna används endast för marknadsföring och ges aldrig vidare till 3e part, utan ditt godkännande.

  Du kan när som helst be om att få tillgång till alla de personliga uppgifter som Noella har registrerat om dig, och be om att få uppgifterna raderade eller korrigerade. Personliga uppgifter som samlas in från dig används endast till det ändamål som de samlades in till. Noella samlar endast in uppgifter om dig och dina köp på Noella för ditt eget användande via 3e parts verktyg.

  Villkoren täcker vår webbsite, säljkanaler och nyhetsbrev. Noella är skyldiga att skydda dina personuppgifter online i enlighet med lagen om persondatapolitiken. Det kan komma ändringar i våra villkor utan att det krävs ytterligare samtycke från din sida – du bedes därför regelbundet kontrollera innehållet i våra köpvillkor för handel på vår sida.